Panzer Corps 2 on äärimmäinen toisen maailmansodan strategiapeli!
Nauti ajastin todistetusta pelikaavasta, jota miljoonat pelaajat ovat arvostaneet vuosien varrella ja joka on tuonut aivan uuden tasoisen hienostuneisuuden uusimpiin teknisiin standardeihin.

Sotapelien kuningas on palannut.

Helppo pelata ja samalla erittäin syvä, sen hienosäädetty vuoropohjainen pelityyli tarkoittaa, että se on päätösten laatu, ei napsautusnopeus, joka määrittää taistelujen tuloksen. Älä ylitä vihollisiasi, jotka ovat heitä ovelampia! Syvällinen pelimekaniikka malli yksikkö liike, taistelu, havaitseminen, saarto, sää, kaapata vihollisen varusteita ja paljon muuta.

Valtava määrä sisältöä

Panzer Corps 2:ssa on kyse sisällöstä. Voit pelata jokaiselle suurmahtille toisen maailmansodan eurooppalaisessa teatterissa ja vapauttaa yli 1000 ainutlaatuista eri yksikköä vihollisillesi! Jokainen pelin yksikkö on ollut huolellisesti mallinnettu ja animoitu. Mikään muu peli ei peitä yhtä monta aitoa toisen maailmansodan ajoneuvoa kuin Panzer Corps 2!

Koko toisen maailmansodan käden ulottuvilla

Panzer Corps 2:ssa on massiivinen haarautumiskampanja, joka sisältää noin 60 skenaariota: johtaa Wehrmachtia koko toisessa maailmansodassa ja kuljettaa taistelun kovettunutta veteraania taistelusta toiseen. Saatavilla on 4 uutta yhden pelaajan skenaariota ja 10 muuta skenaariota, jotka on suunniteltu huolellisesti tasapainoiseen moninpelikokemukseen. Tämän lisäksi on kehittynyt satunnainen karttageneraattori kahakkatilaan, joka tarjoaa kuusi erillistä karttatyyppiä ja neljä tehtävätyyppiä.

Äärimmäinen wargame-verkkokokemus

Haasta ystäväsi tai pelaa yhteistyöllä tekoälyä vastaan. Panzer Corps 2 tarjoaa laajan valikoiman moninpelivaihtoehtoja: hot seat, palvelinavusteinen play-by-email (Slitherine’s PBEM++) -tila ja todellinen online-moninpeli. Jälkimmäisessä tilassa on jopa mahdollista toistaa vuorosi samanaikaisesti yhteistyökumppanisi kanssa, mikä periaatteessa lyhentää odotusajat nollaan!

Kattava editori

Modding oli aina iso Panzer Corps -sarjassa. Tästä syystä Panzer Corps 2 sisältää tehokkaimman koskaan luomamme skenaarioeditorin, joka on myös erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Editorin avulla voit luoda omia kampanjoita, yksittäisiä skenaarioita ja moninpelikarttoja ajassa tai voit nauttia muiden pelaajien luomasta sisällöstä. Jos esiosapeli on osoitus, kirjaimellisesti satoja käyttäjän tekemistä skenaarioista on saatavilla Panzer Corps 2: lle missään ajassa rajoittamattoman toistettavuuden saamiseksi!